Linda Smeets - uitvaart 1

Muziek haalt herinneringen van speciale momenten naar boven, beschrijft je dierbaren tot in de details, geeft je troost, geeft je kracht, geeft woorden nog meer betekenis, maar vooral: muziek raakt en verbindt.

 

Een paar jaar terug ging ik uitvaarten een beetje uit de weg, maar wat levensjaren rijker ben ik juist dánkbaar dat ik dit kan doen!
Het is zo belangrijk om de dierbare overledene een mooi, warm, persoonlijk en ingetogen afscheid te geven.
Ik vind het erg fijn dat ik daar aan bij kan dragen.

Ik speel de nummers zelf op de piano of zing ze met een karaoke begeleiding, en neem m’n eigen professionele geluidsinstallatie mee zodat de nummers goed verstaanbaar zijn.

– Conservatorium geschoold
– LIVE begeleiding op piano
– (bijna) Altijd beschikbaar
– Populair + Klassiek repertoire

Bijna alles is mogelijk: van limburgstalig tot jazz en alles ertussen, ook het Avé Maria van Bach/Gounod en Schubert, en andere licht klassieke stukken.


Een paar reacties over eerdere uitvaarten:
‘Iedereen was zeer onder de indruk van jouw mooie, warme, muzikale omlijsting van de plechtigheid! Onze dank is groot!!’

‘Je hebt er met jouw buitengewone zang en dito begeleiding iets heel bijzonders van gemaakt. De uitvaart van onze moeder en oma wordt daarmee heel bijzonder. Een unaniem bericht van de mensen tijdens de koffietafel: ”Wat was dit in zijn geheel en speciaal de zang erg mooi en zeer hoog van kwaliteit.’

‘Linda heeft met zoveel waarde en emotie en heel respectvol onze speciale liedjes gezongen toen papa overleed. Dat maakte die hele moeilijk dag wel enorm bijzonder en speciaal en een hele mooie herinnering. Linda is een vakvrouw die voor mij heel bijzonder was om er die ene dag bij te hebben.’

‘Muzikaal en prachtig, vol met betrokkenheid, nabijheid en liefde. Dat ben jij!’


Contact:

Wilt u mij vragen om de uitvaart te komen verzorgen van muziek, bel/app me op 06-13187883.

Luister hier naar een aantal nummers die ik heb opgenomen en kan zingen tijdens de uitvaart:
U kunt meerdere nummers beluisteren, klik rechtsboven op de streepjes in het videovak of klik linksonder op de knop voor het volgende nummer. De nummers volgen elkaar aan het einde ook automatisch op.
Graag help ik jullie bij de liedkeuze als jullie dit prettig vinden.

Luister hier naar mijn repertoirelijst op spotify: