Sinds een paar jaar zing ik ook tijdens uitvaarten.
Eerst ging ik dit een beetje uit de weg, maar wat levensjaren rijker ben ik juist dánkbaar dat ik dat kan doen!
Het is zo belangrijk om de dierbare overledene een mooi, warm, persoonlijk en ingetogen afscheid te geven.
Ik vind het erg fijn dat ik daar aan bij kan dragen.

Ik speel de nummers zelf op de piano of zing ze met een karaoke begeleiding, en neem m’n eigen (kleine) geluidsinstallatie mee zodat de nummers goed verstaanbaar zijn.


Een paar reacties over eerdere uitvaarten:
‘Iedereen was zeer onder de indruk van jouw mooie, warme, muzikale omlijsting van de plechtigheid! Onze dank is groot!!’

‘Lieve Linda,
Een andere aanhef is niet op zijn plaats, ik heb er lang over gedacht en hoe mogelijk ongepast is dit voor mij en ons nu de beste. Je hebt van een aantal van ons een zeer verdiende en hartelijke knuffel gekregen. Niet iedereen was daar mee bezig en ook de mogelijkheid er niet helemaal voor was. Later heeft mijn familie naar mij, voor jou hun dank uitgesproken.
Je hebt er met jouw buitengewone zang en dito begeleiding iets heel bijzonders van gemaakt. De uitvaart van onze moeder en oma wordt daarmee heel bijzonder. Een unaniem bericht van de mensen tijdens de koffietafel :”Wat was dit in zijn geheel en speciaal de zang erg mooi en zeer hoog van kwaliteit.’


Contact:

Wilt u mij vragen om de uitvaart te komen verzorgen van muziek, bel/app me op 06-13187883.

Luister hier naar een aantal nummers die ik heb opgenomen en kan zingen tijdens de uitvaart:
U kunt meerdere nummers luisteren, klik rechtsboven op de streepjes in het videovak of klik linksonder op de knop voor het volgende nummer. De nummers volgen elkaar aan het einde ook automatisch op.

Luister hier naar mijn repertoirelijst op spotify: