Muziekfeest!

Samen zingen en dansen tijdens het Muziekfeest! Dat kan ook bij jullie op school!
Boek nu 1 of meerdere optredens voor alle basisschoolleerlingen!

Feestelijk, Interactief & Educatief

Hoe leuk zou het zijn om ook bij jullie op school de kids en het team te verrassen met een feestelijk, interactief en educatief optreden! Bij vorige optredens zag ik steeds weer het effect van muziek: het verbindt, verbroedert, ontspant en activeert.

basisschool optreden

Kinderen die normaalgesproken niet gauw samen spelen, stonden arm in arm mee te dansen en te zingen op de nummers. Stille kindjes stalen de show en kinderen die taal moeilijk vinden, bleken de nummers van voor tot achter mee te kunnen zingen!

Ze worden uitgedaagd om mee te doen met dansjes, mee te zingen, mee te doen met body percussion, te luisteren naar de muziekinstrumenten in het nummer enz. zodat ze ook iets leren van het optreden.

Een mooi moment voor het Muziekfeest! is bijvoorbeeld de opening en afsluiting van een schooljaar, het schoolfeest, de kerstviering, viering van de seizoenen, bepaalde thema's, kinderboekenweek, etc.
De optredens kunnen in een bepaalde stijl of thema plaatsvinden. Dit kan op maat gemaakt worden.

Muziekfeest! is te boeken in blokken van 2 uur. Je kunt hierin zelf een indeling maken. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor 3 optredens: 1 voor de kleuters, 1 voor groep 3-4-5 en 1 voor groep 6-7-8, waarbij er voor de kleuters andere passende liedjes gekozen worden.

Denk aan liedjes van Maan, Snelle, Gers Pardoel, Dua Lipa, Suzan en Freek. Liedjes als Dance Monkey, Arcade, Happy. Liedjes die alle kids kennen en uitnodigen om mee te doen!

Bekijk hier een aantal video's van vorige Muziekfeest! optredens:

De optredens:
- worden verzorgd door Linda Smeets: conservatorium geschoold, zangdocent en eigenaar Zang en Co en ZANGWEB.nl
- zijn in een feestelijke sfeer met vrolijk decor
- geluid wordt verzorgd

Graag help ik je bij de invulling van jullie Muziekfeest!

Reviews

Monique van Tiel
Directrice BS De Vijverhof

Aan het eind van een bijzonder schooljaar waarin we toch weer een aantal weken thuisonderwijs hebben gegeven, vierden we op de laatste schooldag een feestje. 
Met haar fantastische stem, enthousiasme en liedjes die aansloten op de verschillende leeftijdsgroepen, kreeg Linda alle kinderen aan het zingen en dansen. Zowel de jongens als de meisjes, van kleuters tot en met groep 8. Het zomerse decor gaf het een extra feestelijk tintje! Maanden na het optreden, hebben kinderen en leerkrachten het er nog steeds over. Hopelijk dit jaar weer!

kindergesprekje

'Ik wou dat we iedere week zo'n optreden hadden, iedere week kinder muziekles!'

OJBS De Duizendpoot

De kinderen vonden het fantastisch!