Ceremoniezangeres Herdenking

Herinneringen heb je zelf vast volop, maar ken je ook de herinneringen van de anderen in je familie/kring? Het is mooi om de herinneringen van anderen te horen en daar muziek aan te koppelen. Een concert van verbinding en herdenking.

Sfeervolle ceremoniemuziek

Een concert om jullie dierbare overledene te blijven herdenken, en daarmee een nieuwe herinnering te maken om altijd bij je te dragen. Samen in één moment.

ceremoniezangeres

Vier het leven! Creëer een extra moment om samen jullie dierbare overledene te herdenken. Zo blijft hij of zij bij je, omdat de herinneringen levend blijven.

Stel je een huiskamerconcert voor, waarbij iedereen een nummer uit mijn repertoire kiest, een nummer waar je speciale herinneringen aan hebt, die je mee terug nemen in de tijd, de tijd waar jullie nog samen waren met de overledene.

Deel jouw verhaal met de rest, mijmer samen, en luister daarna naar het lied, wat de woorden onderstreept en je raakt, recht in je hart. Van stem naar hart.

‘Muzikaal en prachtig, vol met betrokkenheid, nabijheid en liefde. Dat ben jij!’

Onderstaand vind je een spotifylijst waar je alle nummers kunt beluisteren.
Natuurlijk zijn verzoeknummers ook mogelijk.

Reviews

Brigitte

‘Muzikaal en prachtig, vol met betrokkenheid, nabijheid en liefde. Dat ben jij!’

Sandra & Mike

Herinneringen kwamen levendig terug toen Linda onze favoriete liedjes speelde. Ze raakte ons in het hart. Deze nieuwe herinnering neemt niemand ons meer af!