Uitvaartzangeres

Muziek haalt herinneringen van speciale momenten naar boven, beschrijft je dierbaren tot in de details, geeft je troost, geeft je kracht, geeft woorden nog meer betekenis, maar vooral: muziek raakt en verbindt.

 

Sfeervolle Uitvaartmuziek

Gevoelig, intens, zuiver, puur, oprecht, persoonlijk, betrokken, dat zijn woorden die belangrijk en kenmerkend voor mij zijn.

uitvaartmuziek

U wilt uw dierbare overledene een mooi, warm, persoonlijk en ingetogen afscheid geven. Een afscheid waarin hij of zij herinnerd wordt, waar woorden en muziek met zorg gekozen zijn, met liefde en aandacht.

Graag denk ik mee over de liedkeuze, zodat de muziek het gesproken woord ondersteunt en we precies die nummers vinden die dierbare herinneringen naar boven halen.

Tijdens de dienst speel ik de nummers zelf op de piano of zing ze met een karaoke begeleiding. Ik neem m’n eigen professionele geluidsinstallatie mee zodat de nummers goed verstaanbaar zijn.

Bijna alles is mogelijk: van limburgstalig tot jazz en alles ertussen, ook het Avé Maria van Bach/Gounod en Schubert, en andere licht klassieke stukken.

– Conservatorium geschoold
– LIVE begeleiding op piano
– (bijna) Altijd beschikbaar
– Populair + Klassiek repertoire

Contact:
Wilt u overleggen over de mogelijkheden, bel/app naar 06-13187883.

BEKIJK EN LUISTER

U kunt hier naar een aantal nummers luisteren die ik heb opgenomen en mooi passen in een uitvaart:
(U kunt meerdere nummers beluisteren, klik rechtsboven op de streepjes in het videovak of klik linksonder op de knop voor het volgende nummer. De nummers volgen elkaar aan het einde ook automatisch op.)

REPERTOIRE

Op deze spotify lijst kunt u alle nummers beluisteren die in mijn repertoire zitten. Daarnaast zijn verzoeknummers ook mogelijk.

Reviews

Bert en Anke

‘Iedereen was zeer onder de indruk van jouw mooie, warme, muzikale omlijsting van de plechtigheid! Onze dank is groot!!’

Henk en Carla

‘Je hebt er met jouw buitengewone zang en dito begeleiding iets heel bijzonders van gemaakt. De uitvaart van onze moeder en oma wordt daarmee heel bijzonder. Een unaniem bericht van de mensen tijdens de koffietafel: ”Wat was dit in zijn geheel en speciaal de zang erg mooi en zeer hoog van kwaliteit.’

Wendy

‘Linda heeft met zoveel waarde en emotie en heel respectvol onze speciale liedjes gezongen toen papa overleed. Dat maakte die hele moeilijk dag wel enorm bijzonder en speciaal en een hele mooie herinnering. Linda is een vakvrouw die voor mij heel bijzonder was om er die ene dag bij te hebben.’

Brigitte

‘Muzikaal en prachtig, vol met betrokkenheid, nabijheid en liefde. Dat ben jij!’