Professionele Voice-Over

Spelen met m'n stem, met verschillende kleuren en emoties - ik word ook wel de sound-wizzard genoemd - vind ik heerlijk! Dat kunnen gesproken teksten zijn, maar ook koortjes of lead. Snel schakelen en bouwen aan een nummer of opname met direct resultaat, hoe gaaf is dat!

Stemactrice

De studio is voor mij als een speelplaats. Volop bezig zijn met m’n stem, koortjes knallen met de juiste sound om een plaat nog meer body te geven. Ik ben als koorzangeres en studiozangeres helemaal in m’n element en full focus.

voice-over stemactrice studiozangeres

En hoe mooi is het dan om nog meer uit m’n stem te halen als stemactrice door teksten in te spreken, met een donkere kleur of juist vrolijk en licht.

Voor een zakelijke, commerciële opdracht, een animatie, een luisterboek of kinderboek.
Als ik met m’n stem aan de slag kan, ben ik op m’n gelukkigst.

Naast het ABN, beheers ik ook het limburgse dialect. Ook heb ik een thuisstudio.

Stemacteer/Voice-over demo incl Bensounds.com opgenomen in m'n thuisstudio:

Onderstaand vind je een spotify lijst waar je een greep uit alle nummers die ik als koorzangeres en leadzangeres in heb gezongen, kunt beluisteren.

Bekijk hier de Leader van het tv programma 'Veertig' gezongen door Linda Smeets en William Finta, geschreven door René van Mierlo.

Reviews

Ronald Moonen
Studio Difference
Ik werk al vele jaren samen met Linda voor al mijn studio backing vocal klussen.
Een veelzijdige zangeres, die heel snel werkt, meedenkt en bij elke opdracht haar stem weet te kleuren en aan te passen aan wat er gevraagd wordt.
Of het nou levensliedjes, popsongs of kinder liedjes zijn; van alle markten en talen thuis.
Gewoon leuk om mee op te nemen!